Snel geld lenen zonder BKR toetsing

Snel; geld lenen zonder BKR toetsing

Geen BKR toetsing en toch snel geld lenen, het lijkt een combinatie die niet bestaat. Toch is het mogelijk, met een minikrediet dat je online afsluit! Het is bijna onmogelijk om snel geld te lenen wanneer jij een BKR  hebt. Een registratie bij het bureau krediet registratie betekent vaak dat lenen voor jou niet mogelijk is, omdat je als niet kredietwaardig gezien wordt.

Om toch te kunnen lenen moet je daar vaak iets tegenover zetten, zoals het hebben van eigendom of een garantstelling. Vaak is het na deze “versoepeling” nog steeds voor veel mensen niet mogelijk om snel geld te lenen. Daar komt nu verandering in met het minikrediet.

Snel geld lenen d.m.v. een minikrediet

Minikrediet is een speciaal soort lening die je alleen online terugvind. Deze aanbieders kun je dus niet bezoeken in een kantoorpand of iets dergelijks. Alles wordt via internet geregeld en voor vragen kun je ze telefonisch bereiken, van maandag tot zaterdag. Dat heeft wel vele voordelen.

Ten eerste betaal je echt alleen voor de lening en ten tweede is het een veel sneller proces. Er hoeven niet allerlei papieren getekend of opgestuurd te worden en dat maakt het allemaal een stuk makkelijker. Nadelen aan minikrediet zijn dan wel weer dat je niet hele grote bedragen kunt lenen, 1000 euro is maximaal en dat de looptijd kort is. De meeste leningaanbieders hanteren een looptijd van een maand.

Zoals je al kunt lezen wordt er door de aanbieders van minikrediet geen BKR toetsing gedaan. Dat betekent dat het er om een minikrediet af te sluiten niet toe doet of jij al dat niet een negatieve BKR registratie hebt bij het bureau krediet registratie.

De reden dat aanbieders van geen BKR toetsing en toch snel geld lenen geen BKR toetsing doen, is om drie redenen. Ten eerste kost het erg veel tijd om een BKR toetsing te doen, en dat staat hun doel in de weg: namelijk zo snel mogelijk geld leveren. Ten tweede sluiten ze veel mensen uit en zij willen juist zo veel mogelijk klanten en ten derde kunnen ze het zich veroorloven omdat het om vrij kleine bedragen gaat, tot 1000 euro.

Zij raken niet veel geld kwijt als er eens een keer iemand niet in staat is het geld terug te betalen, in tegenstelling tot aanbieders van hypotheken bijvoorbeeld.

Wil jij ook een lening met geen BKR toetsing en toch snel geld lenen? Dat kan! Afsluiten regel je zelf, binnen 5 minuutjes via het internet. 5 minuutjes heb je altijd wel ergens over, dus gebruik ze dan ook verstandig. Je surft naar de website van de minikrediet aanbieder. Als zoekterm op Google kun je dan ook ‘minikrediet’ gebruiken.