Geld lenen binnen 1 dag

Geld lenen binnen 1 dag

De minilening is een lening van een bedrag variërend tussen de 100 en 1000 euro, die vervolgens na ontvangst van het salaris aan het eind van de maand weer wordt afgelost. Hiermee creëert u een variabele cashflow op het moment dat u die nodig heeft. Een van de voordelen van deze minileningen is dat u ook de kosten aan het eind van de maand netjes kunt betalen. Hiermee voorkomt u dus aanmaningen met extra kosten als gevolg.

Nu steeds meer mensen geld lenen komen ook de beperkingen van het huidige leenstelsel naar voren. Indien u een kortlopende lening wilt afsluiten moet u naar de bank of de kredietverstrekker, een enorme lading papieren invullen én heel veel papieren zelf meenemen, zodat ze uw kredietwaardigheid kunnen beoordelen. Na veel gedoe krijgt u uiteindelijk uw lening toegekend.

Maar, dan heeft u uw geleende geld nog niet op uw rekening staan! Hier kan nog weleens enige tijd overheen gaan. U begrijpt dat deze werkwijze leidt tot het te laat ontvangen van het geleende geld waardoor u alsnog uw rekeningen te laat betaald.

Geld lenen binnen 1 dag is nu ook mogelijk

Vanuit de gedachte dat de wereld steeds sneller wordt, en dat internet het mogelijk maakt om veel sneller te schakelen, zijn de minileningen ontstaan die u binnen 1 dag kunt afsluiten. Na het afsluiten heeft u dus het geleende geld de volgende werkdag op uw rekening staan. Door het internet is snel geld lenen nu ook mogelijk.

U vult vandaag de aanvraag in en, afhankelijk van de kredietverstrekker, voegt u de juiste documenten toe en 1 dag later ontvangt u al het gewenste bedrag. De documenten die u moet toevoegen bestaan in de meeste gevallen uit een kopie van uw identiteitsbewijs en een recente loonstrook.

Die laatste is overigens niet altijd noodzakelijk. Bent u bewust op zoek naar een mogelijkheid tot geld lenen binnen 1 dag dan is het verstandig om alvast uw identiteitsbewijs en recente loonstrook in te scannen. Als u die bij de hand hebt wordt het aanvragen van een minilening enorm versneld!

Waarom geen doorlopend krediet afsluiten?

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het afsluiten voor een doorlopend krediet. Op die manier heeft u altijd toegang tot een bepaald bedrag. U hoeft dus niet op het moment dat u het nodig heeft een aparte lening af te sluiten. Ondanks dit enorme voordeel kent een doorlopend krediet ook enkele sprekende nadelen ten opzichte van de minilening.

De belangrijkste zijn de kosten! Sinds kort is het namelijk verboden om hoge kosten te rekenen voor minileningen. Dit is vastgelegd in de wetgeving. Bij het afsluiten van een minilening spreekt u vaak een bedrag aan servicekosten af. In de meeste gevallen bedragen deze kosten minder dan een euro per minilening! Rente hoeft u daarbij vaak niet te betalen over een minilening. Een minilening is dus een manier om geld te lenen binnen 1 dag, tegen lage kosten!

Bij een doorlopend krediet betaalt u vaak een aanzienlijk bedrag aan rentekosten. Ook als u uw doorlopend krediet versnelt wilt aflossen zult u een flink bedrag aan kosten moeten voldoen. Het één of meerdere keren afsluiten van een minilening is in veel gevallen een stuk goedkoper dan het afsluiten van een doorlopend krediet. Een ander nadeel van doorlopend krediet kan de BKR controle zijn. Bij minileningen wordt vrijwel nooit een BKR controle gedaan. Hierdoor kunnen ook de mensen die een slechte kredietstatus hebben, toch kleine bedragen lenen.

Geld lenen wordt makkelijker

Tegenwoordig leent vrijwel iedereen wel eens een klein bedrag. Vaak wordt dit gedaan in de besloten kring van familie en vrienden, maar ook steeds vaker maken mensen gebruik van minileningen.

Als we kijken naar de enorme groei in het aantal afgesloten minileningen dan kunnen we rustig stellen dat mensen steeds vaker ook buiten d,e besloten kring, kortstondige minileningen afsluiten om eventuele tekorten op te kunnen vangen. Nu geld lenen binnen 1 dag ook mogelijk is geworden, verwachten wij een verdere toename in het aantal verstrekte minileningen. U hoeft nu immers uw familie en vrienden niet meer lastig te vallen met uw geldzorgen.

Nadelen van het snel geld lenen  

Kent snel geld lenen ook nog nadelen vraagt u zich af? Natuurlijk! Elke vorm van lenen heeft nadelen en bij een minilening is dat niet anders. Lenen kost geld! Of het nou een rentevergoeding is, of dat ze het servicekosten noemen.

Daarom is het belangrijk om een kredietverstrekker te kiezen die de kosten zo laag mogelijk houdt. Een ander nadeel dat om de hoek komt kijken is het moeten aanleveren van een recent loonstrookje. Hoewel de aanbieders waar je geld kunt lenen bijna nooit een BKR registratie controleren, hebben ze wel hun eigen krediet controles. Heeft u geen recent loonstrookje dan is er een reële kans dat uw aanvraag wordt afgekeurd. De kredietverstrekkers willen er namelijk wel zeker van zijn dat u het geleende bedrag op korte termijn kunt terug betalen.

Het is steeds vaker mogelijk. Na vele jaren langlopende leningen tegen te hoge tarieven, beginnen nu ook de gevestigde kredietverstrekkers door te krijgen dat u vaak maar een klein bedrag nodig heeft, en dit bedrag binnen 1 dag op uw rekening wilt hebben staan, tegen zo laag mogelijke kosten. U wilt kleine bedragen, met een korte looptijd afsluiten. Vandaag afsluiten en morgen ontvangen is wat we steeds vaker in de financiële wereld horen.